Ska vi spela bokbingo i sommar?

Förra sommaren vet jag att i alla fall Ann-Sofie och Eva-L spelade bokbingo med Books on the Nightstand. Nu har Books on the Nightstand ”släppt” årets bingobricka.

I år tänker jag också spela bingo, någon som hänger på? Bingon pågår mellan den 25 maj (Memorial Day) och 7 september (Labor Day). Men jag tänker att man kan väl själv bestämma hur länge man ska hålla på. Jag tror inte, eller jag vet, att jag inte kommer hinna fylla hela brickan, men får göra så gott jag kan och hålla på så länge jag tycker det är roligt.

Jag skrev ut brickan nedan i tron om att det bara fanns en bricka, men tji fick, jag det finns fler, och bingo kan ju spelas på många sätt, kolla här.

Det här får bli min bricka:

IMG_6191

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokbingo. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>