Internationell författarscen och På djupet på Kulturhuset Stadsteatern i höst

Idag släpps biljetterna till bl.a. Internationell författarscen och På djupet på Kulturhuset Stadsteatern. Mycket intressant program. Jag skulle nog kunna tänka mig det mesta, men just idag nöjde jag mig att köpa biljetter till:

Julie Otsuka i samtal med Andreas Ekström den 14 september

Ian McEwan i samtal med Hans Olav Brenner den 22 september

På djupet med Karolina Ramqvist i samtal med Sonja Schwarzenberger den 2 december

Det är en aning osmidigt att köpa biljetter eftersom man inte kan lägga alla biljetter i en varukorg och betala allt tillsammans. Nu fick jag slutföra köpen ett och ett. Och eftersom bankkortsbetalningen strulade fick jag logga in på banken varje gång (alldeles för mycket dosknappande). Eller så gör jag något fel, nog borde man kunna betala fler biljetter samtidigt. Får kolla upp det.

Edit: Kompletterade precis med biljett till Release me den 13 oktober.

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Internationell författarscen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>