Ny bokpodd

Har ni sett att Kulturhuset Stadsteatern här i Stockholm har startat en ny podd baserad på författarsamtalen på Internationell Författarscen? Den heter Författarscenen och just nu finns samtal med Richard Ford och Herta Müller att ladda hem. Jag har hämtat hem avsnittet med Richard Ford och ska promenadlyssna på det så snart jag är ikapp med mina stickpoddar. Det är mycket nu 😉 Bäst jag ger mig ut på en promenad genast.

Mycket bra initiativ tycker jag i alla fall och ser fram emot många spännande samtal.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Poddar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>