Jag packar min Kindle … #blogg100

… och åker till Eskilstuna på facköversättarkonferens i morgon. Inte för att för att jag tror att ska hinna läsa så mycket, utan för att jag ska åka tåg. Man vet ju aldrig om det blir signalfel, växelfel, nedriven kontaktledning, tågurspårning eller något annat problem. Om, så är det ju bra att ha en välladdad läsplatta.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>