Tjoho, jag har vunnit en bok #blogg100

Jag var med i en utlottning om en bok hos förlaget Bookmark och vann (tack!). Boken heter Ellen: en roman om livet, kärleken och demens och är skriven av journalisten Christina Kellberg. Den bygger på hennes egna upplevelser av att förlora en närstående i Alzheimers sjukdom. Läs mer om boken, som säljs till förmån för Demensförbundet, här.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>