Idag bär det äntligen av! #blogg100

Idag åker nästan 30 boknördar till Helsingfors. Imorgon litteraturvandrar vi i Kjell Westös spår och får träffa författaren. På söndag äter vi brunch på anrika Fazer. Däremellan hinner vi med en massa annat, som att kolla in bokutbudet på Akademiska bokhandeln, och nog sjutton ska jag hinna med att kolla in garnutbudet i den finska huvudstaden också. Flera av oss kommer säkert att rapportera både på Twitter och Instagram – hashtaggar #bbchelsingfors och #boblmafhfors om någon är nyfiken.

Rapport, förhoppningsvis med foton, kommer nästa vecka.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>