Sju tips till dig och din bokklubb – inspirationsdag hos Vuxenskolan i Stockholm den 29 april #blogg100

Jag har anmält mig till en inspirationsdag (eller eftermiddag) hos Vuxenskolan här i Stockholm som går av stapeln den 29 april på biografen Victoria på Götgatan. Så här beskrivs eventet:

Den 29 april ordnar Studieförbundet Vuxenskolan en inspirationsdag för alla som är intresserade av läsning och att samtala om böcker och berättelser. Möt författaren Gertrud Hellbrand och andra litterära röster och låt dig inspireras till att hitta nya lustfyllda sätt att läsa och ”bokprata”.

Boken kan vara en källa till inspirerande samtal och gemenskap. Men hur får vi egentligen till ett sånt där härligt boksamtal som man längtar efter? Hur tänker författare? Vad innebär det att vara samtalsledare? Ska vi läsa eller lyssna på böcker, eller kanske både och. Vad kan vi lära av TV- och radiocirklarna?

Moderator: Annika Edwards Lokal: Biograf Victoria, Götgatan 67, Stockholm Tid & datum: kl 15.30-18.00 den 29 april Anmälan senast: 17 april

Jag tycker det låter jättekul. Och extra kul att få höra på Gertrud Hellbrand eftersom hennes bok Veterinären hittills är årets bästa. Anmäl dig här (det är gratis) men gör det senast den 17 april.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>