Just nu-enkät #blogg100

Här kommer en ”läser just-nu enkät” som jag utan betänkligheter har snott från Enligt O.

Vid sängen: En hel hög olästa böcker. Ingen påbörjad.

Vid soffan: Alldeles för många stickprojekt.

På jobbet: Ingenting.

Utmaningsbok: Har jag ingen. Och det är jag glad för. Lustläsning är min grej.

Bokcirkelsbok: Nattfilm av Marisha Pessl. Den har jag redan läst så den skummar jag bara igenom till träffen i maj.

På läsplattan: Eller snarare läsplattorna. I Kindle The End of Everything av Megan Abbott som jag räknar med att läsa ut ikväll. I Sony eReader har jag ingen påbörjad bok (men många olästa).

Borde börja med: Precis som Linda borde jag börja med Där vi en gång gått av Kjell Westö. Mindre än en månad till Helsingfors.

Längtar efter att få läsa: Även jag längtar efter att läsa The Ghost Fields av Elly Griffiths som jag förbeställt till Kindle och som jag trodde skulle komma i veckan. Men nu när jag kollar mitt konto så står det att den kommer först den 19 maj. Nåja, den som väntar på något gott … Jag är även mycket sugen på att sätta tänderna i Före dig av Lucie Whitehouse  och så A Little Life av Hanya Yanagihara. Den sista sparar jag till påsken.  

Senast köpta bok: A Little Life av Hanya Yanagihara

Skulle vilja köpa: Alldeles för många …

Lägger till en fråga:

Senaste bibliotekslån: Oloflig beblandelse av Anita Salomonsson

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>