#blogg100 – jag testar

Läsandet är på topp just nu. Jag har redan läst 13 böcker i år. Det är mycket för en långsamläsare som jag. Läsandet redovisar jag numera ganska nogsamt på Goodreads. Bloggandet däremot går otroligt trögt. Eller det är ju faktiskt helt obefintligt. För att råda bot på det deltar jag i på nytt i Blogg100 (ett inlägg per dag i 100 dagar). Det gick ju bra förra året så jag testar, även om jag känner mig betydligt mindre motiverad i år. Nåja, går det inte så är det ju bara att kasta in handduken. Nu kör jag!

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>