Bokkonsumtionskalendern, lucka 18 #ebok24

Idag blir det mer engelskt. Den bok som enligt Amazon (com) är årets bästa bok: Everything I Never Told You av Celeste Ng.

Lydia is dead. But they don’t know this yet . . . So begins this debut novel about a mixed-race family living in 1970s Ohio and the tragedy that will either be their undoing or their salvation. Lydia is the favorite child of Marilyn and James Lee; their middle daughter, a girl who inherited her mother’s bright blue eyes and her father’s jet-black hair.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>