Bokkonsumtionskalendern, lucka 17 #ebok24

I Femina nr 1 2015 som landade i brevlådan igår finns ett reportage om fem kvinnliga debutanter. En av dessa heter Cecilia Ekbäck. Hon har skrivit en bok som heter Vargavinter och utspelar sig 1700-talets Lappland. Som den exil-norrbottning jag är blev jag jättenyfiken och började forska lite. Boken kommer ut i mars på svenska, men på engelska redan i februari. På engelska heter den Wolf Winter och anledningen till att den kommer på engelska först är faktiskt att hon har skrivit den på engelska (hon har inte bott i Sverige på över 20 år). Dagens bok blir således en förhandsbeställning av den engelska upplagan, Wolf Winter. ETA i Kindle den 12 februari.

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bokkonsumtionskalendern, lucka 17 #ebok24

  1. Johanna skriver:

    Den är jag också nyfiken på :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>