Bokkonsumtionskalender, lucka 11 #ebok24

Idag kan man kanske säga att jag köper grisen i säcken eftersom jag köper del två i Eva Dolans serie om poliserna Zigic och Ferreira, Tell no Tales, utan att ha läst den första delen (som jag köpte igår). Dessutom har den inte kommit ut än, så dagens bok är en förhandsbeställning som förväntas landa i min Kindle den 8 januari nästa år.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>