Bokkonsumtionskalendern, lucka 5 #ebok24

Jag känner att idag är en bra dag för Joyce Carol Oates. I dagens lucka hamnar Carthage. Den har jag varit sugen på ända sedan jag läste ut Blonde i sommar. Och den är ju rena barnleken jämförelsevis, bara kring 500 sidor.

Imorgon bär det av till Berlin. Och på söndag blir det bokfrukost med Breakfast Book Club i just Berlin. Vi pratar om Farväl till Berlin av Christopher Isherwood och Adams Arv av Astrid Rosenfeld. Är det inte lite galet (och alldeles underbart) att 20 svenska boknördar ses i Berlin en söndag för att diskutera böcker 😉

Jag kommer att köpa ”mina” böcker i Berlin och redovisa på Twitter, men uppdaterar bloggen först när jag är tillbaka. Tanken fanns att jag skulle köpa i förväg, men det känns lite för fuskigt.

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>