Bokkonsumtionskalendern, lucka 4 #ebok24

Idag var Kristina Sandberg gäst i P4 Extra. Jag fullkomligt älskar hennes trilogi om hemmafrun Maj i Örnsköldsvik: Att föda ett barn, Sörja för de sina och Liv till varje pris. (och nej, jag har inte bloggat, men ska). Inspirerad av radioprogrammet blir dagens bok hennes Ta itu som kom ut 2003.

Kristina Sandbergs roman är en drabbande skildring om kvinnliga villkor och sociala mönster och om hur svårt det är att passa in i de roller som givits oss.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>