Vi ska läsa Blonde av Joye Carol Oates

I fem avsnitt läste Bokcirkeln i SR Joyce Carol Oates Blonde. Då pratades det om ”sex, fakta, fiktion och metaforer”. Vare sig jag eller Ann-Sofie, min bokfrukostkollega och bloggare på Breakfast Book Club, lyssnade eller läste. Men nu ska vi göra det och följer Bokcirkelns läsplan. Vad kommer vi att samtala om? Följ oss på bloggarna! Kanske läser du Blonde, du också?

Vi hörs nästa vecka, då har vi läst Prolog + Barnet (t.o.m. sidan 123).

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #läserjustnu och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi ska läsa Blonde av Joye Carol Oates

  1. violen skriver:

    Jag läste Blonde i samband med Bokcirkeln, en av mina största läsupplevelser faktiskt! Så intressant!

    http://violensboksida.bloggplatsen.se/2010/05/10/2951280-oates-joyce-carol-blonde/

    • Enochannanbok (Marie) skriver:

      Kul! Ska läsa ditt inlägg när jag läst boken. Jag har försökt en gång tidigare, men gav upp på grund av de ”små” bokstäverna i pocketen. Nu läser jag på läsplatta och kan göra hur stora bokstäver jag vill. Det främjar läslusten 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>