Nördigt värre!

20140611-094457-35097354.jpgJag känner mig helt besatt av Marisha Pessls Nattfilm och den fiktive filmregissören Cordova. Så besatt att jag var tvungen att nörda loss på den engelska boken också. Bara för att kunna använda den app som finns till boken fullt ut.

”Alla har en Cordovahistoria, vare sig de vill eller inte.” Snart gäller det mig också.

 

 

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nördigt värre!

  1. Jag ska också toknörda mig med den så fort jag har köpt den! Älskar att det finns en app!

  2. mind the book skriver:

    tack för läspepp! den ligger i min hög, ganska långt ner : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>