Betting på bokläsning?!

20140610-081953-29993673.jpgOm ni trodde att man inte kunde spela på bokläsning så har ni fel! I alla fall enligt dagens DN. Notisen förtäljer dock inte hos vilka bettingbolag man kan spela och hur man får fram vilken bok som blir den mest lästa (försäljningssiffror?). Dock vet jag att det inte är något för mig, jag ägnar mig hellre åt att läsning än spel när det gäller böcker ;).

 

 

 

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>