Ett nytt förlag har sett dagens ljus – Lavender Lit

Kalla Kulor har lanserat ett imprint – Lavender Lit. Förlaget ska ge ut skönlitterära böcker med fokus på feelgood och crossover. De första böckerna, Presidentens hatt av Antoine Laurain och Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart, kommer ut i oktober. Framför allt den första är jag väldigt nyfiken på. Den handlar om en man som tar på sig den hatt president François Mitterand glömmer på en restaurang. Med hatten på huvudet ”börjar han på något sätt känna han sig … annorlunda”. Boken har fått finfina betyg på Goodreads.

Lavender Lit finns också på Facebook.

Glad förläggare: Sofia Ejheden

Sofia_Ejheden_press

 

 

 

 

Foto: Ossian Eklund 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>