D-dagen är här! #blogg100

Ikväll kl. 19 är det äntligen dags: Donna Tartt i samtal med Jan Gradvall på stora scenen på Stadsteatern. Jag har packat väskan med biljetten och mitt ex av The Secret History om hon signerar (hoppas). I väntan på kvällen ska jag försöka göra lite nytta, som att rensa ogräs och inreda växthuset med tomat- och gurkplantor.

20140518-075249-28369427.jpg

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>