#blogg100 – nu kör vi!

Jag ska försöka väcka liv i det här liket genom att delta i #blogg100. Ett inlägg varje dag i 100 dagar. Ett inlägg varje dag som är bokrelaterat. Det kan gå precis hur som helst, men jag är optimist och tror att jag grejar det.

Jag börjar med en bild som får illustrera hur jag börjar min (bok)helg, med DN:s boklördag och frukost. Jag tänker fortsätta helgen med att slalomläsa: Djävulen hjälpte mig av Caroline Eriksson på tunnelbanan in till stan senare idag och Jojo Moyes Sophies historia i soffhörnet. Egentligen har jag slutat slalomläsa, men en inbunden Moyes passar inte i handväskan, det gör däremot en Eriksson på läsplatta.

20140301-080041.jpg

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i #blogg100. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till #blogg100 – nu kör vi!

  1. Jag ska också försöka mig på detta. Det kan verkligen gå hur som helst känner jag. 😀
    Lycka till!

  2. Men åh vilken fantastisk start på dagen!

  3. Vad menas med slalomläsa? Böcker och garn, det är lite så jag samlar också.

    • Enochannanbok (Marie) skriver:

      Slalomläsa = att ha flera böcker på gång samtidigt och växla mellan dem ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>