2014 års utmaning

Nästa års utmaning blir för min del att läsa alla böcker i #bokkonsumtionskalendern. När jag tittar tillbaka på inköpen kan jag konstatera att det blev en hel del ”tjockisar”, eller egentligen alldeles för många. Jag har för övrigt börjat med en av dessa, The Son av Philipp Meyer. Riktigt otäck men också riktigt bra om en familj från Texas (tre generationer berättar).

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern, Läsutmaning 2014 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>