Bokkonsumtionskalendern, lucka 24

Den sista boken blir den som bokgurun Bia tycker är en av årets bästa böcker, kanske rent av den bästa, Stoner av John Williams som kom ut redan 1965 och som har fått en ”revival” i år. Den utspelar sig i början av 1900-talet och handlar om bondpojken, Stoner, som blir litteraturprofessor. Den kommer ut på svenska 2014.

God läsjul!

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bokkonsumtionskalendern, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>