Bara tio dagar kvar

Om tio dagar börjar bokmässan. Det blir sedvanlig tågresa till Göteborg, sedvanlig räkmacka på Gothia, sedvanlig författarfrukost med Breakfast Book Club och sedvanliga bokinköp. Eller förresten, jag ska inte köpa så många pappersböcker, har ju gått över till e-böcker (undrar om jag kommer att komma ihåg det där på mässgolvet ;)). Men några kokböcker, några hantverksböcker och så Bea Uusmas bok Expeditionen : min kärlekshistoria står på inköpslistan. Alltså sedvanliga bokinköp.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i bokmässan, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>