Jag tror det här blir något bra

1849163863Igår kväll hade jag deckar-cravings, och eftersom jag absolut inte lider brist på böcker fanns det mycket att botanisera bland (underbar känsla 😉 ). Jag fastnade för The Blackhouse av Peter May,  en bok jag ”hittade” på Goodreads och laddade ner som e-bok för någon månad sedan. Det är den första i en trilogi som utspelar sig på Isle of Lewis i Yttre Hebriderna.

Huvudpersonen är en polis, Fin Macleod, som bor i Edinburgh men är född på ön. Mot sin vilja beordras han till ön för att hjälpa till med en mordutredning. Efter att ha läst drygt 10 % (Kindle räknar procent, inte sidor) är jag fast och vill genast åka på semester till den här karga ön. Det har visserligen inte hänt särskilt mycket än, men magkänslan säger att jag kommer att gilla den här boken.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>