Bladvändare av indieförfattare

51BXhdGkBPL__AA160_”Hugo was a bastard but he was a clever bastard”

Denne Hugo, eller Sir Hugo, som arbetar för att stoppa trafficking av prostituerade från öst, mördas i sitt hem i London. Är det hustrun, någon av de prostituerade eller kanske en älskarinna som mördat honom?

Boken är en riktig bladvändare, och det blir inte så viktigt vem som är mördaren, utan det som är mest spännande är Hugos liv. En person med titel och pengar som aldrig ifrågasätts, som i princip kan bete sig hur som helst och gömma sig bakom sin fasad. Det är inte jättesvårt att gissa vem som måste vara skyldig, och jag kan ibland tycka att berättelsen innehåller en del upprepningar och kursiva avsnitt som kanske inte är helt nödvändiga. Men det var inget som störde. Däremot undrade jag ofta: Är det här trovärdigt? Kan människor verkligen bete sig så här här? Men visst sjutton är det möjligt.

Jag minns inte om jag hittade boken när jag surfade runt på Amazon eller på Goodreads. Rachel Abbott har gett ut boken själv och just nu finns den bara som e-bok (jag betalade cirka 4 dollar). I februari kommer den ut i pappersformat hos Amazon.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>