Klart ni behöver en kolabok (det är ju snart jul)

Världens bästa kolor kokar Pärlans konfektyr här i Stockholm. De är faktiskt ”to die for”. Nu har de kommit ut med en bok om hur man kokar dessa godsaker. Jag hade inte tänkt köpa den, det är alldeles för fullt i kokbokshyllan. Men inte sjutton kunde jag motstå den fantastiskt vackra boken, nej, jag köpte den på Mitt Kök-mässan förra helgen. I helgen provbakade jag klassisk vaniljkola och kolorna blev precis lika goda som de färdigköpta. Jag är kolasåld! Mitt nästa kolaprojekt blir nog saltlakrits eller friska hallon.

Förutom kolarecept finns också recept på klassika kakor som sockerkringlor, schackrutor och dammsugare. Och så musiktips. Bokens fullständiga titel är Pärlans konfektyr: kolor, jazz och bakverk.

Så köp boken, koka kola och njut! (Eller ge bort den i julklapp till någon och bli bjuden på kola.)

 

 

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Kokböcker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Klart ni behöver en kolabok (det är ju snart jul)

 1. Pysselfarmor skriver:

  :-)
  Håller med dig. Jag var på releasefest hos Pärlan och jag åt mig halvt fördärvad på kolorna….såååå goda!
  Jag lottar ut den här kolaboken på min blogg – dragning 25 november.

 2. Maria skriver:

  Jag är tokig i kola och gillar jazz, så den boken får jag nog också slå till på. Klämde på den som hastigast på bokhandeln idag, den är snygg också.

 3. Pingback: Julkalender hos mig – kolor to die for | CatOnHat – books´n´stuff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>