Lite starstruck och en teaser

Nog är jag lite starstruck efter Paul Austers framträdande på Internationell författarscen på Kulturhuset igår. Han var både sympatisk och rolig, trots att han är en sådan kändis. (Ni hör, jag har förutfattade meningar om att kändisar är osympatiska och tråkiga). Austers senaste bok på svenska, Osynlig, diskuterades en hel del, men även min Auster-favorit, Illusionernas bok. Jag är definitivt sugen på att läsa mer Auster nu, och det finns en del jag inte har läst, bl.a. just Osynlig och hans senaste, Sunset Park (kommer på svenska i höst).

Och så en teaser: Just nu läser jag Christoffer Carlssons nya bok, Den enögda kaninen, som kommer ut nästa vecka. Jag har bara läst drygt 100 sidor, men tycker den har tydliga Donna Tarrt-vibbar (Den hemliga historien) och gillar den mycket, mycket.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Christoffer Carlsson, Den enögda kaninen, Internationell författarscen, Paul Auster. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>