Kim Thúy, ett riktigt energiknippe

Igår kväll framträdde Kim ThúyInternationell författarscen på Kulturhuset här i Stockholm. Hon samtalade med Rakel Chukri från Sydsvenskan om sin bok Ru. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men inte en så sprudlande och energisk person som bjöd på sig själv till 100 procent. Jag var rent lyrisk när jag gick därifrån, med signerad bok dessutom. En kväll som stannar i mitt minne länge, länge. Tack Sekwa för biljetten (som jag vann på Facebook).

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Internationell författarscen, kim thúy, ru. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kim Thúy, ett riktigt energiknippe

 1. Dolly skriver:

  Jag läste precis ut boken. Kan absolut tänka mig henne som ett energiknippe! :)

  Själv ska jag besöka internationell författarscen då Nicole Krauss och sen Paul Auster gästar stan. Ska bli spännande att se hur de är som personer.

 2. Marie skriver:

  Tänk vad olika man kan tänka! Jag ska också gå på Auster (och Oz). Det kan nog bli annorlunda med "världsstjärnor", men det behöver ju inte bli det.

 3. Hanneles bok-paradis skriver:

  låter som en givande kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>