Jag fortsätter mitt förhållande med Cato Isaksen

Unni Lindells senaste bok, Sockerdöden (åh, vad jag gillar den titeln), blir från och med imorgon min nya promenadbok. Cato och jag har ett promenadförhållande sedan Orkestergraven kom ut 2007.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i ljudböcker, sockerdöden, unni lindell. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag fortsätter mitt förhållande med Cato Isaksen

  1. Erika skriver:

    Promenadförhållande, vilket bra ord. Jag gillar vekligen att lyssna på ljudböcker!

  2. Marie skriver:

    Jag lyssnar nästan bra ljudböcker när jag promenerar, har svårare att koncentrera mig när jag t.ex. stickar eller lagar mat. Kanske ska ge det en ny chans, när lyssnar du?

  3. Erika skriver:

    Jag lyssnar också när jag promenerar. Men jag tycker det funkar bra att lyssna när jag åker buss till och från jobbet, skalar potatis, viker tvätt, ja alla de där tråkiga hushållsysslorna du vet. Men jag lyssnar även utan att göra någonting annat samtidigt bara för ren avkoppling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>