Tack Myriam!

Tack Myriam för att du lagar så god mat att det vattnas i munnen, och tack för att du berättar så ärligt om ditt sorgliga liv. Men mest av allt tackar jag dig för den mest hoppingivande berättelse jag läst på länge.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Agnès Desarthe, Ät mig, Läst2011. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tack Myriam!

  1. bokstödet skriver:

    Ja visst var den härlig!

  2. Marie skriver:

    Jag gillar verkligen Sekwas böcker, så nu blir jag prenumerant i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>