Det är inte mitt fel, det är en bugg i eBokus

Jag beklagade mig nyligen över att min ljudbok i eBokus inte kom ihåg var jag slutade lyssna. Nu har jag fått svar från Bokus: ”Det är en bugg i eBokus som gör att den ibland tappar ”bokmärket” för MP3-böcker. Vi kommer att fixa detta i kommande version av appen.

Dessutom fick jag veta vad jag ska göra för att eBokus redan nu ska bokmärka (inte så enkelt som att bara pausa, några fler knapptryckningar, men det funkar).

Nöjd med svaret? Jajamensan. Och promenadlusten återvände just.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i ebokus. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>