Brödbak och bibliotekslån

Brödbaket (grova rågfrallor) gick över förväntan och gav blodad tand. Funderar just nu på vad som ska bli nästa projekt ur boken. Det nybakade brödet har avnjutits i gott sällskap – Agnès Desarthes underbara bok Ät mig. Kanske hade det passat bättre med en surdegsbaguette till boken, men det får bli projektet till Muriel Barbarrys böcker Igelkottens Elegans och Smaken.
Passerade biblioteket i vårt lilla centrum idag och fick med mig Yarden av Kristian Lundberg och Innan männen av Nina Bouraui. Tunna böcker som jag förhoppningsvis hinner läsa ut innan de ska lämnas tillbaka.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Bröd från Brunkebergs Bageri. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Brödbak och bibliotekslån

 1. bokstödet skriver:

  Låter gott med brödet. Innan männen har jag läst den är intressant och speciell.

 2. Marie skriver:

  Egentligen hade jag tänkt låna "Kärlekens geografi", hittade den inte, trots att den skulle finnas inne. Men det här blir nog bra också :)

 3. bokstödet skriver:

  Kärlekens geografi har jag också läst. Hennes böcker påminner väldigt mycket om varandra. Hon skriver som om det vore en lååååång monolog.

 4. svartanova skriver:

  Så underbart gott med hembakta frallor!
  Vad roligt att du också gillar hammarbyserien. Det var länge sen jag läste allt du skriver, även om jag prenumenerar på dina bloggar, men nu har jag massor av inspirerande inlägg att ta igen. Den som spar, han har… 😉
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>