P1:s bokcirkel i vår – Fågeln som vrider upp världen av Murakami

Hos Bokhora läser jag att den bok som ska avhandlas i P1:s bokcirkel* i vår är Haruki Murakamis Fågeln som vrider upp världen. Den hade jag ju tänkte läsa redan i höstas och samtidigt sticka fågelvantar (av detta blev varken en tumme eller en utläst bok). Jag har ju försökt hänga på bokcirkeln både när man läst Blonde och Jane Eyre, men pannkaka här också. Så i vår struntar jag helt sonika i att ens försöka.

*cirkeln börjar den 21 mars och deltagare är Johanna Thydell, Babben Larsson, Lars Gustafsson och programledaren Marie Lundström.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Fågeln som vrider upp världen, P1:s bokcirkel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till P1:s bokcirkel i vår – Fågeln som vrider upp världen av Murakami

  1. blogg_bohemen skriver:

    Jag såg också att det var Murakami och kände mig verkligen lockad att göra ett försök, men då måste jag komma ihåg att lyssna, och så skall jag ha läst ett visst antal sidor, och nej, jag gör inte heller något försök. Läser boken en annan gång istället. :)

  2. Marie skriver:

    Cirkeln verkar ha blivit en riktig "hype"i bloggosfären, men jag gör som du och läser den en annan gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>