eBokus – inte särskilt smidigt

För någon månad sedan lanserade Bokus sin tjänste eBokus som innebär att man via en app kan köpa och ladda ner en ljudbok direkt till i sin iPhone. I samband med lanseringen hade de bra priser och jag köpte Yvonne Hirdmans Den röda grevinnan.

Problemet är bara det att eBokus inte kommer ihåg var jag slutade lyssna, så varje gång jag vill forsätta börjar boken om från kapitel 1. Jag måste alltså komma ihåg exakt var jag slutar, och det ska helst inte ske mitt i ett avsnitt, och sedan ”spola” fram dit för att fortsätta. Det var väl okej i början men med 172 avsnitt blir det ju till slut inte särskilt smidigt. Och nu har jag helt enkelt gett upp, synd för boken är fantastisk och författaruppläsningen likaså. Bokus har lovat att titta på problemet, som bara verkar ha drabbat mig. Med tanke på hur oteknisk jag är så är det väl inte helt osannolikt att jag gjort något fel (även om det nog inte finns så många fel man kan göra här).

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i ebokus. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till eBokus – inte särskilt smidigt

 1. Hanneles bok-paradis skriver:

  Skriv upp sidan :)
  Så gör man i skolan, när eleverna lyssnar. Om flera i familjen lyssnar, ska den komma ihåg alla?

 2. Marie skriver:

  Svårt att skriva upp sidan i en ljudbok ;). Jag är så elak att ingen i familjen får låna min telefon (i det här fallet är de nog inte ens intresserade av att lyssna på boken).

 3. En bok om dagen skriver:

  Men så där säger alla företag jämt, oavsett vad man reklamerar: "Men oj… Vad konstigt! Det har aaaaaldrig hänt förr…"
  Det är nog inte du som har gjort något. 😉

 4. Marie skriver:

  Mitt i prick En bok om dagen :) Jag väntar med spänning på svar, och rapport kommer.

 5. Elensar skriver:

  Då är Storytel så mycket bättre :) och billigare tror jag. Jag har länge lyssnat via Storytel och är supernöjd.

 6. Marie skriver:

  Elensar: Jag ska kolla upp Storytel, men måste man inte lyssna online?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>