Stockholm läser Elin Wägners debutroman Norrtullsligan

Stockholms Stadsbibliotek har dragit igång en bokcirkel som pågår hela våren med öppna bokcirklar på olika bibliotek, filmvisning (stumfilm), stadsvandring och samtal. Den bok som ska cirklas är Elin Wägners debutroman Norrtullsligan. Den har kommit ut i ny pocketupplaga med förord av Annika Lantz och efterord av Elin Wägner-experten och litteraturvetaren Boel Backman.
Det låter onekligen som ett kul bokevent och jag ska nog försöka läsa boken och gå på någon av alla aktiviteter. Läs mer här. Eller gå med i Facebook-gruppen här.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Norrtullsligan, Stockholm läser. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stockholm läser Elin Wägners debutroman Norrtullsligan

  1. bokstödet skriver:

    Jag tycker också det var en rolig bokidé. Jag har redan beställt boken på biblioteket och ser fram emot att läsa Elin Wägner. Jag har faktiskt inte läst något av henne tidigare. Kanske något utdrag ur en text men inget som lämna några bestående upplevelser.

  2. Marie skriver:

    Jag får nog köpa boken, jag har så svårt att hålla "tiderna" med biblioteksböcker. Jag har inte heller läst något av henne. Skriv gärna om du går på någon aktivitet, kanske ses vi? Jag skriver här om jag ska gå på någon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>