Tegelstenen har gått i stå

Jessica på Ord och inga visor undrar hur det går med Tegelstensutmaningen. Mitt svar blir att det går inte alls. Det är så mycket annat som pockar på uppmärksamheten, t.ex. Själens osaliga längtan av Audrey Niffenegger (frukostbokklubb imorgon), Corpus Delicti av Elias Palm och inte minst en och annan produktresumé som ska översättas.

Jag borde verkligen ta mig i kragen läsa ut the Forgotten Garden snart (den är ju bra!) så att jag får börja på ”Fågeln” och mina vantar.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i The Forgotten Garden, Utmaning tegelstenar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>