Bokbloggsjerka 15-18 oktober

Den här veckan undrar Annika:

VILKEN BOK/BÖCKER ÖNSKAR DU ATT DU KUNDE LÄGGA VANTARNA PÅ HÄR OCH NU?

Just nu finns det bara en bok jag verkligen vill lägga vantarna och det är Gillian Flynns Sharp Objects. Jag har varit sugen på den ända sedan jag läste Snowflakes recension. Mitt tips är att jag inom en mycket snar framtid kommer att klicka hem den också.

I övrigt är jag mycket nöjd med de olästa bokhögar jag har. Där finns mycket att välja bland.

Den här veckan ska jag vara duktig och besöka och kommentera hos andra jerkadeltagare. Men precis som Alfons Åberg ska jag bara först… I mitt fall ska jag bara jobba lite, höststäda växthuset, ta en promenad (och lyssna på Paganinikontraktet) och tvätta men sen så!

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i bokbloggsjerka. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bokbloggsjerka 15-18 oktober

 1. Annika skriver:

  Tänk att det skall bo en Alfons Åberg i oss alla :-)

  Jag läste Gillian Flynns bok i svensk överättning vilket var ett stort misstag. Översättaren har fatalt misslyckats med sitt uppdrag och du gör helt rätt som tänker läsa den på engelska.

 2. Joanna skriver:

  Kul det här! Gillian Flynn är okänd för mig får hasta till snowlake för att ta reda på mer…

 3. Marie skriver:

  Annika: Alfons är bra att ta till, oavsett ålder. Tack för tipset om översättningen.

  Joanna: Ja, man får ju massor med tips hela tiden, även om det ibland väcker ett oerhört ha-begär och kan bli dyrt 😉

 4. Helena skriver:

  Ja, läs Sharp Objects, den är fenomenal! Läste också på svenska tyvärr och håller med om att översättningen var mindre lyckad så läs den på engelska för allt i världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>