Bokbloggsjerka 8-10 oktober

I väntan på att jag ska komma till skott och skriva om de böcker jag läst de senaste veckorna, hoppar jag på Annikas bokbloggsjerka.

VILKET/VILKA BOKFORMAT (POCKET, INBUNDEN, E-BOK, LJUDBOK…) FÖREDRAR DU OCH VARFÖR?

Jag tycker lika mycket om pocket som inbundet, men inbundet köper jag nästan bara om jag känner att jag inte orkar vänta på pocketversionen och måste ha nu. Inbundet passar hemma i soffan och pocket på resande fot. Inbundet sparar jag, pocket ger jag gärna bort (inte alla, absolut inte favoritböcker som Tidsresenärens hustru).

Jag lyssnar alltid på en ljudbok när jag promenerar, en spännande deckare är den bästa promenadmotiveraren som finns.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i bokbloggsjerka. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bokbloggsjerka 8-10 oktober

  1. Annika skriver:

    Då blev det endast e-böcker kvar som inte är din "grej" och det kan jag mycket väl förstå :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>