Enkät om bokmässan

Jag gör som många andra och svarar på Kollikbloggens bokmässeenkät.
Namn: Marie
Hemort: Stockholms västra förorter
Jag har varit på bokmässan i Göteborg (ggr): Aldrig, men oj vad många år jag har drömt om det.
På årets bokmässa ska jag: Flyta omkring i största allmänhet (tillsammans med mina bokcirkelvänner) och förhoppningsvis få chansen att träffa några andra bokbloggare. Jag ska bo på hotell och äta god mat på mysiga restauranger.
Mitt bästa bokmässeminne: Berättar jag om på måndag.
Några böcker som jag ser fram emot: Sigrid Combüchens Spill, Therese Bomans Den drunknade och Ninni Schulmans Flickan med snö i håret. Men kanske även Hemslöjdens nya bok Yllebroderier och varför inte stickboken Stickat i ekologisk ull. En kokbok vore inte heller så dumt och så någon bra bok till den 13-årige sonen.
Jag hoppas få se: Bara glada människor!
Jag hoppas slippa: Bli irriterad.
Mitt bästa bokmässefynd: Återkommer jag med på måndag.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i bokmässan. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Enkät om bokmässan

 1. H skriver:

  Kanske ses vi där (om du är där redan imorgon) så att jag får be om ursäkt för ännu ett försenat pocketpaket… Det kommer i alla fall direkt efter helgen och är något utöver det vanliga :)

 2. Helena skriver:

  Kommentaren slank visst iväg men den var från mig iaf :)

 3. Marie skriver:

  Hoppas du får en trevlig dag på mässan Helena! Jag kommer först lördag. Ingen panik med paketet, ta det när du hinner :)

 4. bokstavlarna skriver:

  Spill är jag också sugen på!
  Ska du förbi bokbloggarcafét också?

 5. Marie skriver:

  Hej Bokstävlarna! Ja, jag tänkte försöka gå till bokbloggscafét på lördag, vid minglet 15-15.30. Du också? Eller ska du gå senare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>