Ja, jag ska vara med och läsa tegelstenar

Min första tegelsten blir The forgotten Garden av Kate Morton (648 sidor).
Bok nummer två bestämmer jag senare, kanske blir det Wolf Hall av Hilary Mantel, Vi, de drunknade av Carsten Jensen, The Given Day av Dennis Lehane, Shantaram av Gregory David Roberts eller någon helt annan. Eller så läser jag klart Blonde.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Utmaning tegelstenar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ja, jag ska vara med och läsa tegelstenar

  1. bokstödet skriver:

    Vi de drunknade sträckläste jag i våras. Underbar! Däremot Shantaram kom jag inte igenom.

  2. Cia skriver:

    Jag är lite sugen på den här, hur går det? Säg att den är bra :)

  3. Marie skriver:

    Hej Cia! Ja, än så länge är den bra, delrapport kommer nästa vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>