Att delta eller inte delta i utmaningen Läs tegelstenar

Jessica på Ord och inga visor har dragit igång en utmaning som innebär att man ska läsa två tegelstenar till mitten av december. Jag är frestad att delta, speciellt som jag har hittat två ytterligare olästa tegelstenar i bokhyllan: Vi, de drunknade av Carsten Jensen och The Given Day av Dennis Lehane. Det är bara det att jag lätt tappar läslusten om jag känner mig tvungen att läsa något, och det är ju inte kul. Jag tror jag funderar en dag eller två innan jag bestämmer mig.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Utmaning tegelstenar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>