Så var den slut då, Tidsresenärens hustru

Det är med sorg i hjärtat jag lämnar den här underbara kärlekshistorien bakom mig. Boken om Henry som har en genetisk sjukdom som gör att han högst ofrivlligt reser bakåt och framåt i tiden, och som träffar Clare när han är 36 år och hon 6 år.
Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör den här boken så bra, kanske det vardagliga i deras ganska besvärliga liv, kanske att både Henry och Clare kommer till tals. Om jag hade en läsa-om-lista skulle den här boken med största sannolikhet hamna där.
Tack igen till Helena, som skickade den här boken i pocketkedjan. Jag hade nog aldrig hittat den annars.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Audrey Niffenegger, Läst2010, Tidsresenärens hustru. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Så var den slut då, Tidsresenärens hustru

 1. ...med näsan i en bok... skriver:

  Låter spännande

 2. Mini skriver:

  Tycker jag med, att den låter spännande alltså. Den ska jag definitivt kolla upp. Vem är författarinnan? Nån som gett ut mycket innan denna?

 3. fullbokhylla skriver:

  Hej Helena! Är jag helt förvirrad eller har jag inte fått något pocketkedjepaket denna månad?

 4. fullbokhylla skriver:

  Förlåt… nog står det i alla fall klart att jag är förvirrad. Läste "Helena" i ditt inlägg och skrev det när jag nu mycket väl vet vad du heter!!

 5. Marie skriver:

  Hej Mini: Hon heter Audrey Niffenegger och jag tror att detta är hennes debut (om jag inte minns helt fel). Hon kom nyligen ut med en ny på svenska, vet dock inte vad den heter på just på svenska. Den engelska titeln är "Her Fearful Symmetry".

 6. Mini skriver:

  Hej igen, nu har jag precis fått hem min. Den ligger där i bokhögen och väntar på mig. Känns riktigt härligt.

 7. görel skriver:

  Visst var den helt underbar! Vissa böcker och vissa vill man verkligen ha olästa/osedda.

  Jag är lite såld på tidsresor överhuvudtaget, har du läst Connie Willis "To Say Nothing of the Dog"?

 8. Marie skriver:

  Tack för tipset Görel, låter oerhört spännande, åker upp på "önskelistan".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>