Tematrio – Semester/sommar

Edit: Glömde nämna att Tematrio är Lyrans påhitt.
Berätta om tre saker du gjort under semestern/sommaren!

Då blir det tre resor utanför Sverige:

Vi började sommaren med en vecka på Kreta tillsammans med mamma (som fyllde 70 år), min syster och hennes familj. En härligt slapp vecka med god mat och goda drycker.

En varm vecka i juli tillbringade vi i Danmark, i ett hyrt hus utanför Kalundborg på Själland. Det bästa med att hyra ett hus är att det inte finns några måsten – inget ogräs att rensa och ingen häck att klippa. Man kan bara koppla av, läsa och sticka ett och annat varv, och när andan faller på kan man gå ner till stranden eller göra en utflykt. Numera är det dessutom obligatoriskt med färska wienerbröd till frukost och en kroglunch med pariserbøf och en kall öl. En sommar utan en vecka i Danmark är ingen sommar!

Slutligen så åkte jag solokvist till London för att delta i ett stickevent. En och annan bok hann jag också med att köpa.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i tematrio. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tematrio – Semester/sommar

  1. Lyrans Noblesser skriver:

    Danmark får vi väl satsa på nästa sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>