Redovisning av pocketpaket 3

Jag blev så glad när jag fick Karin Alfredssons bok 80 grader från Varmvattnet i mitt tredje paket i Pocketkedjan. Jag har varit nyfiken på Karin och hennes böcker sedan jag läste om henne hos Svartanova. Boken har nått mig via Lilla O, Hannas Hörna och Fiktiviteter och jag har inget att tillägga till det som redan skrivits om den. Jag kommer definitivt att läsa fler av Karins böcker.
Jag skickade boken vidare till en Full bokhylla som tyvärr redan hade läst den. Hon skrev dock så här: ”Den bok som skickats vidare har varit hos många av mina pocketkedjekompisar och att se deras bloggadresser på försättsbladet gjorde mig omåttligt stolt över vad vad jag satt igång.” Jag hade liknande tankar, så innan jag skickade iväg boken tog jag ett kort. En härlig syn!

Den andra boken Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger har jag inte hunnit läsa, det gör jag i sommar.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i 80 grader från varmvattnet, Karin Alfredsson, Läst2010, Pocketkedja. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Redovisning av pocketpaket 3

 1. Lilla O skriver:

  Verkligen kul att boken nått så långt! Har inte läst Alfredssons senaste, men måste göra det för det kommer en fjärde i augusti.

 2. Full bokhylla skriver:

  Åh, du har en fantastisk upplevelse framför dig, med Tidsresenärens hustru. Inte för att haussa den, men ändå 😉

 3. Helena skriver:

  Kul att du gillade Alfredssons bok! Och jag tror inte att du blir besviken på Tidsresenären heller – det känns som perfekt sommarläsning i hängmattan :)

 4. svartanova skriver:

  Vad roligt att du gillade den!
  Jag ska också skynda mig att läsa den tredje, om det kommer en fjärde till hösten…. 😉
  KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>