American Wife av Curtis Sittenfeld

Tyvärr så har jag läst ut den här underbara boken nu. Jag tror jag tog extra lång tid på mig bara för att jag inte ville att den skulle ta slut.

Jag skulle vilja sammanfatta så här: En roman om Alice, som när berättelsen tar sin början är den amerikanske presidentens hustru. Nu tänker hon tillbaka på sitt liv i jagform. Ett liv av vedermödor och glädjeämnen, likt vilken ”American wife” som helst.

Viktigt eller inte: Förebilden till romanens Alice är Nancy Bush.

I mars kommer den i pocket på svenska (Presidentens hustru). Lyckliga ni som ännu inte har läst den.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i curtis sittenfeld. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till American Wife av Curtis Sittenfeld

  1. fullbokhylla skriver:

    Åh, jag är på de sista sidorna och läser lååångsamt för att suga på karamellen!

  2. Helena skriver:

    Jag tillhör de lyckliga som ännu inte har läst den men när den kommer i pocket går det nog inte att stå emot längre. alla verkar gilla den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>