Funderingar och ny dvd-serie

Jag funderar som bäst på vad jag ska skicka för böcker till min pocketmottagare. Jag velar hit och dit. Men nu måste jag snart bestämma mig. Jag vill skicka paketet senast torsdag, då är det förhoppningsvis framme på fredag.

Idag fick jag hem ytterligare en dvd-serie – The Singing Detective (eller Den sjungande detektiven som den heter på svenska). En klassisk tv-serie från 1986. Eller, för att citera från cdons webbplats: ”Den sjungande detektiven brukar räknas till en av de bästa TV-serier som någonsin gjorts … fortfarande ett av de mest efterfrågade programmen på SVT…”. Jag ser verkligen fram emot att se den, men den får nog ”ligga till” sig i någon vecka, för på fredag börjar ju OS.

I övrigt så närmar jag mig slutet av American Wife. So far very good.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i dvd-boxar, Pocketkedja. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>