Beslutsvånda – av det trevligare slaget

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska tillbringa kvällen tillsammans med säsong 1 av teveserien Huset Eliott eller Curtis Sittenfelds bok American Wife (”shit pommes frites” vad bra den är). Om jag börjar kvällen med filmen kan jag ju avsluta den med boken, om jag inte blir fast framför teven förstås.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i curtis sittenfeld, Huset Eliott. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Beslutsvånda – av det trevligare slaget

  1. fullbokhylla skriver:

    Nu är det dags att anmäla sig till pocketkedjan!

    http://fullbokhylla.wordpress.com/2010/01/19/pocketkedja-anmal-dig-nu/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>