Tyvärr Herta

Nu har jag börjat läsa Hjärtdjur av nobelpristagaren Herta Müller två gånger men tappar bort mig i berättelsen. Nu ger jag upp. Jag passar nog inte för hennes litteratur, i alla fall inte för den här boken. Kanske försöker jag med en annan bok en annan gång.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Herta Müller. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tyvärr Herta

  1. Spectatia skriver:

    Det går inte fort med Herta här heller, kan jag meddela. Har väl läst halva, men har påbörjat fyra nya böcker sedan jag började läsa The land of Green Plums, som Hjärtdjur fascinerande nog heter på engelska, så Herta sjunker ständigt längre ner i högen…

  2. Marie skriver:

    Ibland är det mycket roligare att börja på nytt än att fortsätta. Hos mig är risken att det som har sjunkit för långt ner aldrig dyker upp igen. Jag hade tänkt att jag det här året skulle läsa en bok i taget, men det går dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>