Julklappspåse Large – en specialare

Nu jar jag anmält mig till bytet Julklappspåse Large – en specialare hos En bok om dagen.

Om Enochannanbok (Marie)

Översätter medicinska texter. Läser och stickar. Samlar på böcker och garn.
Det här inlägget postades i Julklappspåse Large. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Julklappspåse Large – en specialare

  1. Anonymous skriver:

    Ha! Där var du ju. Jag attackerade en stackare igår som jag trodde var du. Pinsamt. :) Du kanske såg det och tyckte det var lugnast att ge sig tillkänna. Så ingen annan stackars oskyldig ska få konstiga mess av mig.
    tusen tack för mycket fina bokpaket och omtänksamma små kort och meddelanden på min blogg.

    Kram "Serendipity"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>